September 16, 2009

tercapai juga hajat!

yuhuuuuu..

arini sgt sronok beronok ronok la...huhuhu..seperti dirancang pas keja g soping...sgt excited
OK...yo la...lg bp hari jer mau raya...ape pon xda lagi...cehhh..bju yg smpai 4 pasang tu pe benda yati oit!! (>_T)

aku abis keja kul 4 ptg..ade mase sejam nak tggu along aku ke SOGO..mencari pkaian dlm wanita...xde yg bekenan...cume bli 3 elai spentot ajer...pusing2 SOGO smpai skit kaki..yo laaa...aku pkai heels 4 inch!!giler x sakit...

aroung 530 gerak ker midvaley..sblum tu acctly nak g ke area bb plaza...tp ble pikir2 blik, aku pilih midvaley jer sbb senang..seme benda dlm 1 building ajo..smpai2 mid trus cr tmpat nak buka..harus la kasi kenyang ini perut dulu sblum meracau2 kat mid tu..hohoho...along mau mkn nandos...aku on jer...so kitorng trus ke nandos..smpai2 tgk dier da tulis kat dpn tu full house!!huargghhh..aku da terbayang2 ayam extra hot n peri chips n rice...nyum nyummm.ishhh...time tgh taip ni pon aku masih terbayang2..


tepek gambo bia panas ati aku sndri...hoh!

seme tempat kat LG tu full house!! so aku n along ke fudkot kat 3rd floor...arge mknan adalah mahal!!


mine - RM12.30


along-RM10+

ok aku punyer arge bleh trima pkai lagi...tp along aku punyer tu aku cam x puas ati ckit....xde la byk mane pon minah ni amik...tp arge...mak aihhhh....wat ever it is..janji aku knyang n lauk2 diatas sgt membantu aku memberi tenaga untuk berlegar2 di midvaley...hahahah...(tu yg penting sebenornye)

pas mkn2...trussss g nose cari heels yg aku dah aim before...ingat dis time ade less...tp ilek!!
nose oi...bg ah less 20% pon jadik la...huhuhu...nak x nak aku amik juge..sbb nak pkai tok raya nant...:)


ni la heels nyer...simple ajo!!senang aku nak sarung n mudah kan aku nak pkai or buka biler g umah org....xske yg byk2 tali tu..amat menyiksakan...:p

lepas tu misi mencari kasut tok amer (adik) pula...tuan bdn x ikot..bw ukuran jer...penin ah nak cr...kasut budak x byk la kat ctu..masuk metrojaya pon kasut yg same ade kat jusco...end up g bata..bli sport shoe satu n sandal...

jln2 ke vincci pula...along nak cr heels tok dier...seme dier x bekenan...aku ade bekenan kat 1 wedges tu..tp x amik pon...sbb....duit da nipis bli 2 hbag kat metrojaya!...hohoho...

aku msuk metro mmg bertujuan nak cr hbag..sbb aritu jln2 ade tenmpak 1 bag..tp biler aku g td..bag tu da xder..so tersangkut ngan bag ni...wehooooo...suke2...

ade 30% off..

yg hijau ni ade dlm metro juge kat nine west...sgt suke color dier...aku xde g bag kale ijo...sblum aku bli beg lolipops aku da bekenan kat hbag ni..tp aku kate kat promoter tu aku nak jln2 dlu...smbil jln asik dok pk bag ni aje...ishhh...xbleh jadi la kan...tros aku pusing blik msuk metro n rembat ini bag....


bag ni ade 50% off...besttttt..

pas bayo trussss pulanggg....tetiba kaki rase penat gilak!!huahuahua(time soping mmg xpena rase penat)...aku pulang dgn ati yg gumbira...pe yg aku nak da dpt...tros semangat nak raya..hiks..cian alongggg..dier pon nak soping juge arini..tp seme x bekenan dihati...huhuhu...sok ko g ah cr lagi brg ko ye longg...arini jd peneman aku jer la...tq!!

p/s: ari jumaat mlm akan gerak ke Melaka kampung tercinta...wehoooooo...rase mls mau keja sok!! mud raya sudah dtg! yeahhhhh


da.......................

2 comments:

PROFkusut said...

wahh dia dah soping raye :)

yatieee said...

huhuh...prop...anda da shoping raya ka?