August 3, 2009

BEKAM LINTAH????erkkk btul ker??

mlm smlm g midnite bazar kat bandar rawang....br jer bkak bazar tu...so aku,mak,ayah,along n amer g ah jejln nak usha2 kan...kang org tnyer pasal bazar tu x tau plak padahal dkat aje ngan umah...huhu

mase pusing2 tu terjumpa satu tmpat ni...tgk ramai jer org bekumpul kat ctu...kitorng pon sibuk2 kan la diri ke ctu jugakkk...;p..kdai tu tmbat berubat guna LINTAH...erkkkkk...tgk geli jer wei...mak n ayah nak try...aku pon nak join gak..;p

sekor LINTAH berharge RM10..tgk penyakit nak tau bp ekor nak guna...mcm ayah aku...taruk due ekor aje...mak kna 3 ekor....huhuhu...mak loya2 tekak n geli2 mat time org tu taruk lintah kat pale n tengkuk dier....ayah rileks jer sbb taruk kat kaki...

konsepnyer camni...org tu akan taruk lintah kat kwasan2 yg sewktu ngan penyakit yg kite ade...pastu dier biar kan lintah tu cr tmpat nak sedut darah...siyes x sakit n xgeli....biler lintah tu da kenyang or da abis bekerja...dier akan jatuh sndri...tu maknanyer da siap ah...


tgk tu lintah gemok...dier da sedut darah kotor....




mak punyer...lintah ni halus jer...lame2 gemok wei...x snap plak pic time tu...



ni aku punyer LINTAH..
halus jer kan...cube tgk bwh



ha....berisi kan....tp aku nyer x bp nak gemok ah...
time ni 15 or 20 min LINTAH ni sedut darah aku..


ni adelah kesan nyer....pic taken pg tadi..
smlm darah x berhenti!!!!aku da cuak...takut x bgn2 smpai sudahh...
taakuttttttt....over btul..hahaha..


p/s: klu korng nmpak kat tepi2 jln tu try ah...best ohhhh...xgeli pon...pg td time nak mandi aku rase2 kat tengkuk...ade ketulan darah wei....cam darah piyed tu...erkkkkk....


2 comments:

Marina Monroe said...

Salam ziarah dari auntie nani. You are so sweet.

yatieee said...

salam auntie...trima kasih menyinggah...:)..