January 15, 2010

Kan best klu pe yg kita nak kita boleh dpt!

hurmmmmmmmm......bila la aku bleh dpt slah satu dr gambar rajah di bawah...nak masuk 2 thn dah aku x tukar hp..hp yg aku pkai skang ni mmg xde prob sgt...kekandg tu jer dia hang...klu aku dpt bli salah satu hp dibwh ni aku ttp akan simpan yg lame juga...



hp yg masih dlm jagaan aku...:) sony w960i


BB bold.....sgt aku idamkan!!!


Nokia N97 mini......


iphone!



1 comment:

@BELLA@ said...

huhuh.. saya pun mengidamkan benda2 yg sama.. well, just 1 jela.. i want bb storm2 tp tak dopek lg ni haaaa.. sedihnyeeee...