July 7, 2009

Split Operation to Cyberjaya

alopppp...

arini nak citer pasal opis...(punce aku x sehat dr smlm)

since last week kat opis kecoh pasal split operation...dpmt aku terlibat...split sbb H1N1..dpmt kitong ni kire penting sbb operasi 24 hrs..sbb tu dorng split kan kitorng sparuh staff kena g cyber n sparuh g stay kat Menara...takut klu ade case H1N1 kat opis seme staff xbleh g opis...pstu sape plak nak jln kan bisnes...

before list name2 yg kna report kat Cyber kua aku cuak giler...sbb takut name aku nek kna g cyber...bkn pe aku xde transport nak ke sane...nak nek public transport pon aku xreti...klu reti pon aku xnak gak..sbb keja shift..bt nyer shift aku 8pg...kul bp aku nak kua uma????kul4 pg ke???...even skang ni pon dok rwng ke KL aku akn kua 2 jam awal..ni kan plak nak ke cyber...hoh!!!! bleh pengsan tgh jln camni...

skang ni name da kua...Alhamdulillah aku stay kat Menara aje...

disebabkan split operation ni aku xbleh cuti...off day pon kena keja...12 jam plak...mmg x ckup rest ok...da la jenis bdn aku ni xbleh keja lbih sgt...mule la sakit itu ini...skang da demam....td g clinic..doc pon kate bdn aku letih :(..kna rest..so dier bg MC tok sok. (T_T)


ok...nak tdo...br pas mkn ubat....
daaaaaaa....

2 comments:

zahiera249 said...

huahuahua...if kene pndh cyber msti beh beb...
leyh lepak sesamer...
ntah2 kene dok kt 3rd floor...
leyh borak sesamer..

yatieee said...

beb...xtau aku floor bp ah...ade yg da stat kat sane since monday...

ssh ooo klu aku kna g sabne...jauh gilakkkk...
rawang ke cyberrrr....