February 3, 2009

SORRY.....

nape ek org ssh nak ckp sorry...xsemestinyer pekataan ni tok org yg kiter kenal jer...klu da slh just say sorry la...bukan ssh pon...huh!!!!xkisah la sape org tu kan..

opsssss....teremo plak...

acctly benda ni jadi kat aku time nak nek public transport...1 monorail n 1 g KTM..
kes dier same cume tempat n org yg belainan...kaki aku kene pijak!!!!lelaki plak tu!!!aku pkai sandal jer...dier pkai kasut!!!bayang kan jari kaki aku yg bersize 5 n kekadang size 6 ni kene pijak ngan size 8 or myb 9!!!sakit dollll...yg bt aku lg sakit manusia dua org ni bt BODOH jer...xreti nak mntak maap!! mangkok hayun btul..hoh..
xmintak maap 1 hal..pastu pandang aku bt muke cam HAWAU!!lahanat btol..ko ker aku yg salah skang ni??hoh!!

pe pon kaki aku ok jer pastu sbb dpt soping...ekekek...

p/s...kene bli kasut plak pas ni!!!tok elakkan kaki dipijak...bleh kan b???huahuahuahua

chauuuuu


2 comments:

Putry Sue said...

beb. cian ko. lenkali pijak balik jek kaki dia. ekeke
haah aku dah tuko url la atas sebab2 tertentu. ngee ;p

yatieee said...

ekekek beb..tu ah pasal...